Skoger Negldesign

Negler der du er

Salongen ble opprettet september -21 og jeg driver salongen alene og er hjemmebasert. Jeg er sertifisert negldesigner og har tatt flere kurs i etterkant. Som kunde hos meg får du personlig oppfølging og du vil alltid være i fokus. Jeg setter av god tid til hver kunde og stresser ikke. Om du ønsker kan du få servert kaffe, te, saft eller annen drikke. Noen ganger hender det at jeg har noe å bite i også. Tilgang til toalett med eget håndkle og gratis parkering. Jeg bruker kjente kvalitetsmerker som er uten de største allergener, som ikke er testet på dyr og er veganske. Fra mai måned kan du nå bestille meg hjem til deg for å ordne neglene dine. Dette er et pilotprosjekt som vil bli testet ut frem mot jul. Jeg kommer også på besøk til sykehjem og omsorgsboliger. Ved hjemmebesøk vil det tilkomme kjøretillegg. Ta kontakt for mer informasjon. Jeg har lojalitetsrabattt for faste kunder med kanskje markedets beste fordeler. Første kvartal 2024 utvider jeg med massasje. Gøy, ikke sant?

Personale

Employee picture

Inger- Lill V.

46 år, sertifisert negldesigner siden februar 2020. Tatt flere kurs i etterkant og holder meg oppdatert på hva som er nytt. Jeg har spesialisert meg på Gel- X soft gel full cover tips, men legger også både soft- og hard gel. Jeg legger ikke akryl. Som negldesigner er jeg stadig i utvikling og sulten på å lære noe nytt. Dette er viktig for å kunne utvikle meg videre både profesjonelt og personlig.

Gavekort

Avtale

Kontaktinformasjon

Hei, Takk for at du tar kontakt med Skoger Negldesign. Lurer du på pris og tidsforbruk? Alt av informasjon ligger under "tjenester" eller "booking"- knappen. Jeg er tilgjengelig for å svare på spørsmål i salongens åpningstider.

Sted

 Skoger Negldesign

 +4795285154

 Hans Bergs vei 16 A 3036 Drammen

 firmapost@vestveit.com

Kontakt oss

Priser

Alle oppgitte priser på tilleggstjenester er minste startpris og endringer kan forekomme. Vær obs på dette ved bestilling. Dersom du feks ønsker enkel håndmalt dekor, kan prisen endre seg fra oppgitt startpris. Vanskelighetsgrad og design er avgjørende.

Hender og NeglerPris fra
Gel-X soft gel full cover tipper. Mest populær!
Heldekkende ferdig støpte tipper i soft gel materiale. Finnes i forskjellige former og lengder. Inkluderer heldekkende farge. Prisen er lik for nye og refill i lengdene short, medium og long. Extra long og designertipper har egne priser. All dekor kommer utenom og må bestilles som tillegg. Russisk manikyr inkludert.
600,00 kr
Forsterking av naturnegl/ gel overlay
Forsterkning av egen negl med eller uten farge. Forsterkes med gele beregnet på å styrke neglen og samtidig beholde dens fleksibilitet. All dekor kommer utenom og må bestilles som tillegg .Manikyr og full IBX- behandling inkludert. Fjerning av eksisterende produkt lagt av meg er inkludert.
650,00 kr
Gelenegler med forlengelse
Forlengelse av egen naturnegl på sjablong eller med tipper. Prisen inkluderer heldekkende farge.All dekor kommer utenom og må bestilles som tillegg. Russisk manikyr inkludert.
850,00 kr
Rebalansering/ refill gelenegler
Rebalansering av gelenegler etter 3- 4 uker. Går det mer enn 4 uker er det å regne som et nytt sett igjen. Prisen inkluderer fjerning av eksisterende produkt, etterfyll og heldekkende farge. All dekor kommer utenom og må bestilles som tillegg. Russisk manikyr inkludert.
750,00 kr
Geleleakk, nye
Sempipermanent farge på egne negler. Varer i opptil 3 uker. All dekor kommer utenom og må bestilles som tillegg. Manikyr inkludert.
500,00 kr
Gelelakk, påfyll
Fjerning av gammel farge og påføring av ny. All dekor kommer utenom og må bestilles som tillegg. Maniykr inkludert .
350,00 kr
Nyhet! Nå kan booke meg for en hel dag!
Nå kan du leie meg for en hel dag! Perfekt om det er en liten vennegjeng som vil pynte seg litt, om dere skal i bryllup, selskap etc. Begrensede plasser og avhengig av hvilke tjenester som ønskes. Prisen oppgitt er minimumspris. Arbeidsdagen starter kl 09:00. Egne priser for booking i helger. Ta kontakt for mer informasjon.
4500,00 kr
Fjerning av gelenegler lagt av andre
Fjerning av eksisterende produkt lagt av andre før legging av nytt sett hos meg. Kommer som et tillegg i prisen på valgt tjeneste.
250,00 kr
Neglkorreksjon
Korrigering av negler som er ujevne, mangler sidekanter, sprukket opp og deler seg, har riller og vokser skjevt etc. Korrigering med eller uten forlengelse. Jeg finner den beste løsningen for akkurat dine negler! Manikyr og heldekkende farge inngår i pris. Oppgitt pris er estimert pris.
750,00 kr
Forlengelse av negler med babyboomer/ ombre
Forlengelse av egne negler med sjablong eller tipper. Prisen inkluderer russisk manikyr og ombre/ french fade/ baby boomer. Kjært barn har mange navn. All dekor kommer utenom og må bestilles som tillegg.
1000,00 kr
Reparere skadet/ brukket negl
Uhell skjer og det skjer oss alle! Da er det kjekt å vite at hjelpen er rett rundt hjørnet. Jeg er fleksibel på tid når der gjelder reparasjon av skadet negl.
150,00 kr
IBX- behandling, full
IBX- behandling passer for de med svake, tynne og skadete negler eller for de som har mye riller og ujevnheter i negleplaten som feks skader etter årevis med neglebiting. IBX er designet slik at det trenger inn i neglen og og binder seg til neglenes proteiner. Passer også ypperlig der det oppleves av fargen raskt begynner å flake av. Kan brukes som en kur dersom det har oppstått skade eller som et tillegg uansett tjeneste/ behandling du velger.
400,00 kr
Fjerning av gelenegler
Fjerning av eksisterende produkt. Avsluttes med basecoat og topcoat for å beskytte naturneglen.
450,00 kr
Polygel extension
Forlengelse og struktur med polygel/ akrylgele. Polygel er en kombinasjon av gelé og akryl med de beste egenskapene fra begge to. Den har fleksibiliteten til gelé og styrken til akryl. Polygel/ akrylgele er ofte brukt for å korrigere skihoppnegler og å lage forlengelser på problemnegler hvor det løfter seg og sprekker opp. Den er også brukt mye til å reparere sprekker i sidekanten/ stressområdet.
600,00 kr
Lazy girl method sett/ Innkapslet pynt eller design før påsetting av tipp
Forhåndslaget design inni tipper som så festes med gel/ polygel. Designet og pynten velger du selv og prisen vil variere ut fra hva du selv velger.
900,00 kr
MassasjePris fra
SPA for hendene
Avslappende og beroligende hånd- og underarmsmassasje med fuktighetsgivende behandling. Kan kombineres med andre behandlinger. Se tilleggstjenester under. Gavekort er også tilgjengelig om du ønsker å gi en massasje i gave til noen du er glad i eller setter ekstra pris på.
200,00 kr